Sałatka z kuskusem i orzechami włoskimi

Składniki

Na 4 porcje
4 opakowania Insalatissime Rio Mare z kuskusem i tuńczykiem
100 g mieszanych świeżych sałat
100 g startej marchwi
20 g orzechów włoskich
40 g oliwy z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia
sól, pieprz

Stampa Ricetta

Udostępnij przepis

Powiedz swoim znajomym

Wykorzystane produkty

Insalatissime z kuskusem i tuńczykiem

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Przygotowanie

    1. Posiekaj orzechy włoskie i lekko opiecz na nieprzywierającej patelni.

    2. Przełóż sałaty do miski, dodaj marchewkę i orzechy. Dopraw oliwą, solą i dużą ilością pieprzu.

    3. Dodaj Insalatissime z kuskusem i tuńczykiem i serwuj natychmiast.

Najpopularniejsze przepisy