Sałatka meksykańska z awokado i rzeżuchą

Składniki

dla 4 osób:
2 opakowania Insalatissime Rio Mare meksykańskiej
1 awokado
200 g małych i dojrzałych pomidorów
50 g rzeżuchy
1 limonka

Stampa Ricetta

Udostępnij przepis

Powiedz swoim znajomym

Wykorzystane produkty

Insalatissime meksykańska z tuńczykiem

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Przygotowanie

    1. Pomidory umyj i pokrój w kostkę, na tarce zetrzyj skórkę limonki, wyciśnij sok.

    2. Obierz ze skórki awokado, usuń pestkę, miąższ potnij na plastry, polej sokiem z limonki.

    3. Wymieszaj sałatkę meksykańską z pomidorami i awokado, posyp rzeżuchą i skórką z limonki. Podawaj od razu.

Najpopularniejsze przepisy