Kanapki z tuńczykiem i warzywami

Składniki

Na 4 porcje
2 opakowania 160 g Insalatissime Rio Mare z kukurydzą i tuńczykiem
4 miękkie bułki do hamburgerów z nasionami
100 g majonezu
garść mieszanych sałat
mżawka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia

Stampa Ricetta

Udostępnij przepis

Powiedz swoim znajomym

Wykorzystane produkty

Insalatissime z kukurydzą i tuńczykiem

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Przygotowanie

    1. Przełóż Insalatissime do miski, dodaj majonez i wymieszaj.

    2. Przekrój bułki na pół, podpiecz na nieprzywierającej patelni. Możesz też wetrzeć odrobinę oliwy, aby kanapki lekko się tostowały.

    3. Połóż kilka liści sałaty na spody bułek, dodaj sałatkę i zamknij kanapki. Ciesz się ich smakiem od razu!

Najpopularniejsze przepisy